понеділок, 27 листопада 2017 р.

Level Up Village

Гімназійне життя надзвичайно цікаве та насичене. Учні беруть участь у різноманітних заходах та програмах. Однією з таких,стала співпраця дітей з американськими однолітками у програміLevelUpVillage(LUV). Винагородою за співпрацю став 3D принтер,за допомогою якого можна виконувати творчі завдання у 3D форматі.

Історія Німеччини

В рамках Року Німецькоі мови в Украіні учні старших гімназійних класів підготували для своіх молодших друзів цікаву інформаційну годину.

Відкриття книжковоі шпаківні

Учні перших гімназійних класів з допомогою батьків сконструювали та заповнили книжкові шпаківні. Відбулося урочисте відкриття цієі класноі бібліотечки. Тепер у дітей є чудова можливість обмінюватись літературою один з одним та поглиблювати своі знання,читаючи бажану книгу.

Тиждень украінськоі мови та літератури

Традиційно в осінній період у гімназіі відбувся тиждень украінськоі мови та літератури. Учні перших гімназійних класів взяли участь у веселій командній грі ”Брейн - ринг”.Було цікаво,заоплююче та пізнавально.

Чудове молоде свято Всесвітній День вишиванки у поєднанні з Днем Європи в Україні. Ігри та квести під час уроків англійської мови у 10(6) Б ...