середа, 7 лютого 2018 р.

Інтегрований урок

Щось нове -це завжди цікаво! Інтегрований урок (математика + зарубіжна література). Нестандартний урок,який проводився у 1(5)Б класі. Висока майстерність вчителів та надзвичайна активність наймолодших учнів були вдало поєднані. Молодці!

Новорічний букет замість ялинки

”Новорічний букет замість ялинки”, під таким гаслом відбувся конкурс на найкращі новорічні прикраси своіми руками. Також впродовж передсвяткових днів,гімназисти писали новорічні листівки друзям та батькам іноземною мовою.

Новорічне свято

Новий Рік - найкраще свято у році. Свято надій,сподівань та очікування дива. Учні 1(5)Б старанно готувалися  та зробили надзвичайний подарунок своім батькам, виступивши на новорічному ранку.

Свято Миколая

Кожного грудня дітвора з нетерпінням чекає на чудове свято ”День святого Миколая”. У цей день творяться дива, Св. Миколай спускається з небес і дарує гостинці найчемнішим діткам. Не обминув Він у цьому році і нашоі гімназіі. Веселе   ”Свято Миколая”,яке підготував учнівський парламент.

Чудове молоде свято Всесвітній День вишиванки у поєднанні з Днем Європи в Україні. Ігри та квести під час уроків англійської мови у 10(6) Б ...